Analize Programare
Buletin pentru analize

Vă rugăm să introduceți codul primit in urma analizelor făcute la INSMC mai jos.

Codul se află pe partea dreaptă al buletinului de analize

Acasă Anunturi Anunțăm începerea lucrărilor de renovare a Ambulatoriului de Specialitate

Anunțăm începerea lucrărilor de renovare a Ambulatoriului de Specialitate

Distribuie pe

Institutul Naţional pentru Sănătatea Mamei și Copilului ,,Alessandrescu- Rusescu’’ anunță începerea lucrărilor de renovare a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului de Pediatrie. Renovarea, modernizarea și utilarea cabinetelor medicale vor fi realizate cu ajutorul Fundației Mereu Aproape (prin Hidroelectrica, Banca Transilvania, CEC Bank), a partenerilor Bebe Tei și a Fundației Fan Curier. Valoarea investiției se ridică la 410.000 de euro.

Întregul spațiu al Ambulatoriului va fi renovat și modernizat printr-un proiect amplu ce cuprinde lucrări de recompartimentare, refacerea infrastructurii electrice, refacerea instalațiilor sanitare, indroducerea sistemului de gaze medicale, înființarea grupului sanitar pentru pacienții cu dizabilități, refacerea circuitelor medicale, zugrăvire și igienizare, dotare cu echipamente și dispozitive medicale, dotare cu mobilier și amenajare. Noul spațiu creat și dotările aferente acestuia vor permite un flux de lucru eficient al întregului personal medical, alinierea circuitelor medicale la normele epidemiologice în vigoare și vor asigura copiilor condiții moderne de îngrijire.

Dr. Florin Brezan, medic primar pediatrie, Manager, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu: „Ambulatoriul de Specialitate al spitalului de pediatrie din cadrul Institutului Național Pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” este locul unde micii noștri pacienți au parte de examinări medicale, investigații complexe și analize necesare diagnosticării, recomandării tratamentului necesar și evaluării ulterioare a pacienților.  Renovarea și utilarea acestui spațiu este o mare nevoie pentru INSMC, realizarea ei fiind un pas important și de mare ajutor spre atingerea unor standarde moderne în ceea ce privește serviciile medicale oferite de echipa medicală multidisciplinară de excepție. Atât spațiul, cât mai ales aparatura medicală contribuie la desfășurarea în condiții optime a actului medical  și la bucuria, dar mai ales sănătatea copiilor. Pentru toate aceste beneficii le mulțumim sponsorilor care fac posibil acest proiect“.

Comunicat de Presă

Distribuie pe