Analize Programare
Buletin pentru analize

Vă rugăm să introduceți codul primit in urma analizelor făcute la INSMC mai jos.

Codul se află pe partea dreaptă al buletinului de analize

Acasă Evenimente ABC-ul BUCĂTĂRIEI PROFESIONALE FĂRĂ GLUTEN

ABC-ul BUCĂTĂRIEI PROFESIONALE FĂRĂ GLUTEN

Distribuie pe

Vă invităm să participați la evenimentul online “ABC-ul bucătăriei profesionale fără gluten”, care va avea loc pe 10 martie 2022, între orele 11.00 – 13.00.

Evenimentul se adresează tuturor celor care se ocupă cu pregătirea meselor pentru persoanele cu boală celiacă, indiferent de domeniul în care activează: restaurante, cafenele, grădinițe și școli, spitale etc.

Pentru participare, vă rugăm să vă înregistrați pe link-ul https://glutenfree.collectivibe.com/login.

Printre subiectele abordate:

=> Dieta fără gluten – cine și de ce are o alimentație fără gluten;

=> Bucătăria profesională fără gluten – care sunt regulile de bază;

=> Experiențe practice

Pentru informatii, așteptăm mail-ul dvs la cdskills@insmc.ro.

Distribuie pe