Analize Programare

SERVICIUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Buletin pentru analize

Vă rugăm să introduceți codul primit in urma analizelor făcute la INSMC mai jos.

Codul se află pe partea dreaptă al buletinului de analize

Acasă Evenimente Premiul “Top 100 Performeri din Sănătate”

Premiul “Top 100 Performeri din Sănătate”

Distribuie pe

“Vă mulțumin că existați”, “Performanța în sănătate trebuie premiată” – au fost mesajele organizatorului Dan Andronic în deschiderea Galei Premiilor Capital “Top 100 Performeri din Sănătate” care a avut loc în București pe 24 mai 2023.

Aflată la prima ediție, Gala Premiilor Capital a fost un eveniment în cadrul căruia au fost prezentate și premiate cele mai importante și eficiente spitale de stat și private, companii din industria farmaceutică și medicală, medici de renume și personalități din domeniu.

Redacția Capital a selectat zece categorii, pentru fiecare dintre acestea desemnând trei câștigători care prin devotament, acțiuni și implicare au reușit să îmbunătățească domeniul medical din România.

La Categoria „Autorități din Sănătate”, Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a obținut “Premiul pentru dezvoltarea unui nou ghid privind supravegherea medicală a sarcinii”.

Așa cum a menționat Managerul institutului, Doamna Conferențiar Dr. Daniela Oana Toader în interviul acordat revistei Capital (https://www.capital.ro/gala-performerilor-din-sanatate-d-toader-insmc-am-finalizat-un-nou-ghid-privind-supravegherea-medicala-a-sarcinii.html), acest ghid a fost finalizat recent și finanțat prin programe cu fonduri europene.

Distribuie pe

Platforma online se află într-un proces de restructurare.